SKU
HI76408

Sonda e Hollë Polarografike e Oksigjenit të Tretur për HI2400 - HI76408

552,00 € 60.720,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 552,00 EUR (60.720,00 Lekë)

In stock

HI76408 është një sondë e hollë polarografike e oksigjenit të tretur që mund të përdoret për matësat e banakut dhe matësat portativë të oksigjenit të tretur të Hannë-s. Përmban një katodë platini dhe anodë argjendi dhe mund të përdoret me kapakët e membranës PTFE HI76407A/P. Dizajni i hollë i sondës e bën atë ideale për matjet tek vera e paketuar.

  • Sensor polarografik
  • Dizajn i hollë
  • Sensori i integruar i temperatures

HI76408 është një sondë polarografike e oksigjenit e tretur e hollë e tipit Clark për matësat e banakut dhe matësat portativë të oksigjenit të tretur të Hannë-s. Sonda është e ndërtuar nga plastika e qendrueshme ABS dhe përmban një sensor të integruar të temperaturës për matjet e kompensimit të temperaturës. Është në përputhje me kapakët tanë të membranës PTFE HI76407A/P. Çdo membranë ndan katodën e platinit dhe anodën e argjendit të sondës nga kampioni i ujit që matet. Oksigjeni shpërndahet nëpër membranë dhe ndërvepron me sistemin polarografik për të prodhuar një rrymë proporcionale me përqendrimin e oksigjenit. Çdo kapak mbushet lehtësisht me elektrolitin HI7041 dhe vidhohet në sondë. Dizajni i hollë i sondës e bën atë ideale për matjet tek vera e paketuar.

Specifikimet

HI76408 është një sondë polarografike e oksigjenit e tretur e hollë e tipit Clark për matësat e banakut dhe matësat portativë të oksigjenit të tretur të Hannë-s. Sonda është e ndërtuar nga plastika e qendrueshme ABS dhe përmban një sensor të integruar të temperaturës për matjet e kompensimit të temperaturës. Është në përputhje me kapakët tanë të membranës PTFE HI76407A/P. Çdo membranë ndan katodën e platinit dhe anodën e argjendit të sondës nga kampioni i ujit që matet. Oksigjeni shpërndahet nëpër membranë dhe ndërvepron me sistemin polarografik për të prodhuar një rrymë proporcionale me përqendrimin e oksigjenit. Çdo kapak mbushet lehtësisht me elektrolitin HI7041 dhe vidhohet në sondë. Dizajni i hollë i sondës e bën atë ideale për matjet tek vera e paketuar.

Specifikimet

SKU

HI76408

Referenca

Platin/Argjend

Lloji/forma

Membrane polarografike

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

ABS

Kabulli

1 m (3.3')

Përdorimi

laborator

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara