SKU
HI324N-2

Mini trazues magnetik me kapak çeliku të kontrolluar me kohëmatës me shpejtësimetër (2,5L) - HI324N

507,00 € 55.770,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 507,00 EUR (55.770,00 Lekë)

In stock

HI324N është një përzierës magnetik kompakt dhe i lehtë me tahometër të integruar dhe një mbulesë çeliku inox AISI 316 që mbështet një kapacitet maksimal prej 5 Litrash. Pjesa e sipërme prej çeliku inoks është ideale për përzierjen e mostrave që i nënshtrohen një reaksioni ekzotermik që mund të dëmtojë kapakun e një përzierësi të bërë prej plastike ose solucione që përmbajnë materiale korrozive. Një tahometër tregon shpejtësinë e trazimit në RPM. Shpejtësia e trazimit është e rregullueshme nga 100 në 1000 RPM. Përzierësi HI324N kërkon pak hapësirë, gjë që është e vlefshme kur hapësira në tavolinën e laboratorit është më e lartë.

  • Top çeliku inox
  • Shpejtësia dhe kohëmatësi i rregullueshëm
  • Tahometër i ndërtuar

Detajet

Idealisht kur kryhen matjet elektrokimike, kampioni që testohet duhet të trazohet. Përdorimi i një përzierësi magnetik lejon përzierjen e duhur, duke siguruar që kampioni të jetë homogjen në konsistencë dhe temperaturë. Përzierja e kampionit gjithashtu ndihmon në përshpejtimin e kohës së përgjigjes për një sensor për të arritur një lexim të qëndrueshëm.

Kompakt dhe me kosto efektive

Përzierësi magnetik HI324N është kompakt dhe i lehtë, duke lejuar trajtimin e lehtë në mjedisin laboratorik. Zona e kufizuar në tavolinat e laboratorëve nuk është më një shqetësim me këtë përzierës të qëndrueshëm dhe që kursen hapësirë. Dritat LED që tregojnë fuqinë sigurojnë gjithashtu përdoruesit në distancë që përzierësi është në punë. Mbulesa plastike e qëndrueshme do t'i rezistojë efekteve të dëmshme të kimikateve të derdhura aksidentalisht. Minitrazuesi magnetik HI324N është me kosto efektive për klientin që nuk ka nevojë për shpenzimet shtesë të një elementi ngrohjeje. Dizajni i avancuar përfshin kontrolle elektronike që lejojnë përdoruesin të rregullojë lehtësisht shpejtësinë me saktësi të madhe.

I kontrolluar me kohëmatës

Përzierësi HI324N është i pajisur me kontroll me kohëmatës për të nisur dhe ndalur automatikisht procesin e trazimit pas një periudhe të përzgjedhur nga përdoruesi (nga 5 minuta në 2 orë). Janë trazuesit idealë për aplikime rutinë ku dihet koha e kërkuar e trazimit dhe për lëngjet jonjutoniane, viskoziteti i të cilëve ndryshon gjatë trazimit ose lëngjet njutonianë me kapacitet deri në 5 litra.

Tahometër i integruar

Përzierësi HI324N ka një tahometër LCD të integruar me 4 shifra që tregon shpejtësinë e trazimit në RPM për saktësi maksimale.

Mbulesa prej çeliku inox

Përzierësi HI324N vjen me një mbulesë çeliku inox AISI 316 në pjesën e sipërme të trupit ABS. Mbulesa është një zgjidhje ideale për aplikimet në të cilat ndodhin reaksione ekzotermike. Lloji i çelikut AISI 316 dihet se ka rezistencë të shtuar edhe ndaj korrozionit të klorurit.

Speedsafe™

Shpesh në laborator një mostër hiqet nga një përzierës përpara se shpejtësia të reduktohet në mënyrë adekuate. Normalisht kjo do të bënte që motori i brendshëm të përshpejtohej derisa të dëmtohet. Për të kontrolluar shpejtësinë nga ndryshimet në viskozitet ose heqja e ngarkesës, mini-përzierësi magnetik HI324N përfshin mekanizmin Speedsafe™. Me Speedsafe, një pajisje ndijuese e shpejtësisë (opto-sensori) shoqërohet me një FVC (konvertues të tensionit të frekuencës) për të monitoruar shpejtësinë e trazimit. Ndërsa shpejtësia arrin një nivel maksimal të paracaktuar, kufizuesi i shpejtësisë mbyll VCO (oscilatori i kontrolluar nga tensioni) për të ngadalësuar shpejtësinë e motorit. Kjo siguron që kur ngarkesa të hiqet papritur nga përzierësi, motori nuk do të përshpejtohet në një shpejtësi kaq të lartë që do të jetë e rrezikshme si për përdoruesin ashtu edhe për trazuesin; një veçori që nuk gjendet zakonisht në trazuesit konvencionalë.

Mbrojtja e siguresave

Për siguri, në rast të një qarku të shkurtër, HI324N është i pajisur me një siguresë të zëvendësueshme. Qarku i HI324N është i tokëzuar në kasë për mbrojtje shtesë

 

Specifikime

SKU

HI324N-1

Kapaciteti maksimal trazues

5 litra (1.3 gallon)

Gama e shpejtësisë Min

100 rpm

Gama maksimale e shpejtësisë

800 deri në 1000 rpm

Gama e kohëmatësit

përdoruesi mund të zgjedhë nga 5 minuta në 2 orë

Tahometri

LCD me 4 shifra

Shpejtësia automatike

standarde

Furnizimi me energji elektrike

110/115 VAC, 50/60 Hz

Kategoria e instalimit

II

Materiali i Mbulesës

Çelik inox AISI 316

Mjedisi

0 deri në 50˚C (32 deri në 122˚F); RH maksimale 95%

Dimensionet

180 x 180 x 70 mm (7,1 x 7,1 x 2,8")

Pesha

1,4 kg (3,1 lb.)

Garancia

2 vjet

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara