SKU
HI62911D

Elektrodë pH me Trupi Titani për Plating Baths me lidhës DIN HI62911D

185,00 € 20.350,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 185,00 EUR (20.350,00 Lekë)

In stock

HI62911D është një elektrodë me trup titani, e mbushur me polimer, elektrodë pH me lidhje referimi të dyfishtë me një lidhës DIN. Pjesa e ndjeshme e majës së sheshtë të kësaj elektrode është bërë me xham për qëllime të përgjithshme. HI62911D ka gjithashtu një kryqëzim të tipit PTFE së bashku me një sensor të integruar të temperaturës dhe përforcues brenda një modeli të vetëm sonde. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për matjen e pH-it në plating baths. HI62911D është krijuar për t'u përdorur me matësin pH HI99131 të Hanna-s.

  • Trupi titani
  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Majë e zhytur, e sheshtë

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit të përdorur, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

HI62911D përdor xhamin për qëllime të përgjithshme (GP), llambë me majë të sheshtë, trup titani dhe bashkim PTFE me elektrolit polimer.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Matja e pH në temperatura shumë të larta është e dëmshme për llambën e ndjeshme të qelqit dhe do të shkurtojë jetën e saj. Një elektrodë pH me qelq me qëllim të përgjithshëm (GP) do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25°C ndërsa rezistenca e xhamit LT është rreth 50 megaohm në 25°C. Ndërsa temperatura e xhamit zvogëlohet në mostër, rezistenca e xhamit LT do t'i afrohet asaj të xhamit GP. Nëse përdorni xhami GP, rezistenca do të rritet mbi diapazonin optimal, duke rezultuar në rritje të rezistencës dhe përfundimisht duke ndikuar në matje. HI62911D është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 80°C.

Llambë me majë të sheshtë

Llamba me majë të sheshtë e HI62911D është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon grumbullimin e lëndëve të ngurta në tretësirë në sensor. Forma të tjera të majës përfshijnë konike për depërtim dhe sferike për matjet ujore.

Trup prej titani

Një trup titani rrit imunitetin ndaj fushave elektrostatike dhe magnetike. Gjithashtu mundëson rezistencë të fortë ndaj korrozionit, edhe në ujin e detit. Mbulesa e jashtme e elektrodave me trup titani shërben gjithashtu si matching pin.

Matching pin

Matching pin është një teknikë matjeje diferenciale e përdorur për të eliminuar shqetësimet e modalitetit të zakonshëm për sistemin e matjes. Në një sistem pa matching pin, rrymat elektrike në kampion mund të ndikojnë në tensionin referencë të gjysmëqelizës që lidhet nëpërmjet kryqëzimit të lëngut me kampionin. Në këtë rast, elektroda e referencës kap fushat elektromagnetike dhe matja e pH ndryshn. Matching pin izolon këto fusha rryme/magnetike nga elektroda e referencës. Trupi i titanit HI62911D shërben si një matching pin për matje të sigurta të sakta të pH.

Lidhës DIN

HI62911D përdor një lidhës DIN. Ky lloj lidhësi përdoret përgjithësisht me njehsorët me të cilët furnizohen dhe mund të mos jetë i këmbyeshëm. HI62911D është krijuar për t'u përdorur me matësin pH HI99131 të Hanna-s. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë BNC, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

Kryqëzim PTFE

Politetrafluoroetileni poroz (PTFE) është një material hidrofobik që disponohet me porozitete të ndryshme. Ky lloj bashkimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolite polimer. Për shkak të avantazheve të tij kimike, PTFE përdoret gjerësisht në aplikimet industriale.

 

Specifikimet

Materiali i trupit

trup titani që shërben si matching pin

Referenca

dyfishe, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

PTFE

Elektroliti

3,5 M KCl + AgCl

Intervali i pH

Maksimumi 0 deri në 13. presion 0.1 bar

Forma e majës

E sheshtë

Diametri

14 mm

Gjatësia e trupit / Gjatësia e përgjithshme

120 mm / 160 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) - GP

Sensor temperature

po

Matching pin

po

Përforcues

po

Dixhitale

jo

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Lidhja

Lidhës DIN

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara