SKU
HI12963

Elektrodë pH me trupi titani për ujërat e zeza me lidhës Quick Connect DIN- HI12963

231,00 € 25.410,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 231,00 EUR (25.410,00 Lekë)

In stock

HI12963 është një elektrodë pH me një trup prej titani, e mbushur me xhel që ka një sensor të integruar të temperaturës dhe një lidhës Quick Connect DIN. Ky lloj lidhësi është në pronësi të matësve specifikë si HI98190. 

Elektroda HI12963 është bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme dhe ka një bashkim të tipit cloth junction. Konsideratat e projektimit janë ideale për matjen e pH në aplikimet industriale dhe mjedisore.

  • Trupi prej titani
  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Quick Connect DIN

Elektrodë pH për ujërat e zeza me lidhësin DIN Quick Connect

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

HI12963 përdor xhamin për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike, trup titani dhe cloth junction me elektrolin xhel.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme (GP), siç nënkupton edhe emri është një formulim standard prej qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI12963 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që janë midis 0 dhe 80 °C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë atë konike për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trupi prej titani

Një trup titani rrit imunitetin ndaj fushave elektrostatike dhe magnetike. Gjithashtu mundëson rezistencë të fortë ndaj korrozionit, edhe në ujin e detit. 

Cloth junction

Ky lloj bashkimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolitë si xhel. Avantazhi i këtij kryqëzimi është se është i rinovueshëm; ndërsa materiali i ngjashëm me pëlhurën tërhiqet nga pozicioni i tij, kryqëzimi rinovohet me një sipërfaqe të pandotur dhe të freskët.

Lidhësi i shpejtë DIN

HI12963 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. 

 

Specifikimet

SKU

HI12963

Përshkrimi

Elektrodë pH

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi

Cloth junction

Elektrolit

xhel

Presioni maksimal

3 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) - GP

Struktura

sferike (diametri: 5 mm)

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

titan

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

ujërat e zeza

Lidhje

Lidhja e shpejtë DIN*

Shënim i veçantë

* Rekomandohet për përdorim me matës pH HI98190 dhe HI991001

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara