SKU
HI12973

Elektrodë Titani pH për Trajtimin e ujit - HI12973

340,00 € 37.400,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 340,00 EUR (37.400,00 Lekë)

In stock

HI12973 është një elektrodë pH prej titani, e mbushur me xhel, me një lidhje të vetme reference, për trajtimin e ujit me një lidhës Quick DIN. Kjo pjesë ndijuese e kësaj elektrode është bërë me xham për përdorim të përgjithshëm. HI12973 ka gjithashtu një clothing junction së bashku me një sensor të integruar të temperaturës dhe përforcues brenda një modeli të vetëm sonde. Kjo konsideratë e projektimit është ideale për matjen e pH në ujërat e zeza bashkiake dhe industriale, pishina dhe aplikime të ndryshme në terren. HI12973 është krijuar për t'u përdorur me matësit e pH HI991002 dhe HI991003 të Hanna.

  • Trupi titani
  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Cloth junction

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. Elektroda pH HI12973 për trajtimin e ujit përdor xhamin për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike, trup titani dhe cloth junction me elektrolit xhel.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme (GP), siç nënkupton edhe emri, është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. Elektroda pH e titanit HI12973 për trajtimin e ujit është e përshtatshme për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 deri në 80°C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë atë konike për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trupi titani

Një trup titani rrit imunitetin ndaj fushave elektrostatike dhe magnetike. Gjithashtu mundëson rezistencë të fortë ndaj korrozionit, edhe në ujin e detit. Shtresat e jashtme të elektrodave me trup titani shërbejnë gjithashtu si një matching pin. Matching pin është një teknikë matjeje diferenciale e përdorur për të eliminuar shqetësimet e modalitetit të zakonshëm për sistemin e matjes. Në një sistem pa një matching pin, rrymat elektrike në mostra mund të ndikojnë në tensionin e gjysmës së qelizës referuese. Matching pin izolon këto fusha rryma magnetike nga elektroda e referencës për matje të sigurta dhe të sakta të pH.

 

 

 

Cloth junction

Cloth junction fije siguron një sipërfaqe më të madhe se një kryqëzim standard prej qeramike. Kjo është e dobishme kur matni pH-në e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të lëndëve të ngurta.

Lidhës i shpejtë DIN

HI12973 përdor një lidhës Quick DIN. Ky lloj lidhësi është përgjithësisht në pronësi të njehsorëve me të cilët furnizohen dhe mund të mos jetë i këmbyeshëm. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë BNC, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet

Materiali i trupit

Xham

Referenca

E vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

qeramike, e trefishtë / 40-50 μL/h

Elektroliti

Xhel

Intervali

pH: 0 deri në 13; ORP

Maks. presioni

3 bar

Forma e majës

pH: konik (3 mm); ORP: sensor platini

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80˚C (32 deri në 176˚F) - GP

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Lidhja

Lidhja e shpejtë DIN

Aplikimet

ujërat e zeza, uji komunal, trajtimi i ujit, pishinat

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara