SKU
HI1297D

Elektroda prej titani pH/ORP - HI1297D

323,00 € 35.530,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 323,00 EUR (35.530,00 Lekë)

In stock

HI1297D është një elektrodë titani për pH/ORP e mbushur me xhel, me një lidhje referimi të vetme, me një lidhës DIN. Kjo pjesë ndijuese e kësaj elektrode është bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme. HI1297D ka gjithashtu një kryqëzim pëlhure (cloth junction) së bashku me një sensor të integruar të temperaturës dhe përforcues brenda një modeli të vetëm sonde. Kjo konsideratë e projektimit është ideale për matjen e pH në ujërat e zeza industriale, pishina dhe aplikime të ndryshme në terren. HI1297D është krijuar për t'u përdorur me matësit e pH HI991002 dhe HI991003 të Hanna-s.

  • Trupi prej titani
  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Cloth junction

Detaje: Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI1297D përdor xhamin për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike, trup titani dhe bashkim pëlhure me elektrolit xhel.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami me qëllime të përgjithshme (GP), siç nënkupton edhe emri është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1297D është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 80°C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë atë konike për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trupi titani

Një trup titani rrit imunitetin ndaj fushave elektrostatike dhe magnetike. Gjithashtu mundëson rezistencë të fortë ndaj korrozionit, edhe në ujin e detit. Shtresat e jashtme të elektrodave me trup titani shërbejnë gjithashtu si një kunja përputhëse. Në një sistem pa kunja që përputhen, rrymat elektrike në mostra mund të ndikojnë në tensionin e gjysmës së qelizës referuese. Kunja përputhëse e izolon nga elektroda e referencës për matje të sigurta dhe të sakta të pH.

Cloth junction

Cloth junction siguron një sipërfaqe më të madhe se një kryqëzim standard prej qeramike. Kjo është e dobishme kur matni pH-in e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të lëndëve të ngurta.

Lidhës DIN

HI1297D përdor një lidhës DIN.  Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë BNC, llojin e vidhos, tipin T dhe 3.5 mm.

 

Specifikimet

SKU

HI1297D

Referenca

Ag/AgCl

Kryqëzimi

Cloth junction

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

3 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13/ORP

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80˚C (32 deri në 176˚F) - GP

Struktura

pH: konike (3 mm); ORP: sensor platini

Diametri

14 mm

Gjatësia e trupit

105 mm / 145,5 mm

Sensor temperature

po

Pin që përputhet

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

titan

Kabllo

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

 Ujë rrjeti, pishina, ujërat e zeza, trajtimi i ujit

Lidhje

DIN

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara