SKU
HI711

Testues I klorit total HC - HI711

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Përdorni kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës për të marrë rezultate më të sakta të testimit të ujit. Harroni mundimin për të lidhur ngjyrën e parë me një ngjyrë në katalog. Kolorimeteri ynë i amonit ju sjell teknologji më të saktë se kiti juaj tipik i testit kimik duke ju dhënë rezultate të sakta dhe të qëndrueshme.

  • Mbaje lehtësisht kolorimetrin tonë të dorës në xhepin tënd
  • Me një buton merrni rezultatet e dëshiruara
  • Sigurohu që rezultatet e tua të koordinohen me kohëmatësin
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara