SKU
HI771

Checker®(Range ultra i lartë ) për Klorin total HC - HI771

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Total Chlorine Ultra High Range Checker® lidh hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kompletet e testeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten te syri i njeriut për të dalluar dallimet në ngjyrë. Instrumentimi profesional përfshin një burim drite si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor sensor drite për të përcaktuar saktësisht përqendrimin e joneve. Instrumentimi profesional ofron rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojë qindra dollarë. Hanna Total Chlorine Ultra High Range Checker® përdor një detektor fotografish LED dhe silikoni me gjatësi vale fikse për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

Detaje

HI771 Checker® HC (Kolorimetër i përshtatshëm për t'u mbajtur në dorë) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur klorin total. Klori është një dezinfektues popullor që përdoret në shumë industri, duke përfshirë larjen e frutave dhe perimeve, sterilizimin e instrumenteve mjekësore dhe pajisjet gjeneruese të klorit. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI771 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të lehtë.

 

Specifikimet

Klorin (Range Ultra i Lartë)

 

Vargmal

0 deri në 500 ppm

Rezolutë

1 ppm

Saktësi

±3 ppm ±5% e leximit

Metodë

përshtatja e Metodave Standarde për Ujë dhe Ujë të Ndotur 4500-Cl.

Specifikimet Shtesë

 

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedis

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo-kondensues

I dalë automatikisht

pas dhjetë minutash mos përdorim

Fotometër/Colorimeter Burimi i Dritës

LED @ 610 nm

Fotometër/Detektor i Dritës së Kolorimetrit

silic fotocelulë

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)

Peshë

196 g (6.91 oz.)

Renditja e informacionit

HI771 Checker® është furnizuar me (2) kyveta mostër me kapele, UHR klorin reagent kit starter për 6 teste (6 pako pluhur të reagentit A, 6 pako pluhur të regjentit B), bateri, udhëzime dhe udhëzues të shpejtë të fillimit.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara