SKU
HI761

Testuesi i klorit total Checker® (Ultra Low Range) HC - HI761

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Kolometri ynë për klorin total Ulta Low Range ju sjell teknologji më të saktë se sa kiti i testimeve kimike. Eliminoni metodën e përcaktimit të ngjyrave në mënyrë vizuale, kolorimetri ynë i dorës siguron një rezultat të drejtpërdrejtë të klorit total në mënyrë dixhitale.

  • Kolometri ynë portativ i dorës përshtatet në mënyrë të përkryer në xhepin tuaj.
  • Funksionimi i lehtë me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve për klorin total.
  • Merrni shpejt rezultatet tuaja pa përdorur një tabelë me ngjyra.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara