SKU
HI3831T

Kit testimi për klorin total- HI3831T

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI3831T është një kit testimi për klorin total që përdor metodën DPD për të matur klorin total. HI3831T paketohet i kompletuar me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer rreth 50 teste.

  • Reagentë të përgatitur me cilësinë më të lartë
  • Të gjithë reagentët janë të shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri
  • Kubi i krahasimit të ngjyrave për përcaktim të thjeshtë

 

HI3831T është një kit testimi kimik kolorimetrik që përcakton përqendrimin total të klorit brenda një intervali prej 0,0 deri në 2,5 mg/L (ppm). HI3831T është i pajisur me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer analizën. Kiti i testimit përmban mjaft reagentë për të kryer rreth 50 teste. 

Veçoritë:

Konfigurimi i plotë

  • Të gjitha materialet e kërkuara përfshihen me kitin e testimit, të tilla si gota e mostrës, kubi i krahasimit të ngjyrave dhe shishet me pikatore të reagentit.

Rezolucion i lartë

  • Leximet nga 0.0 në 2.5 mg/L përcaktohen në rezolucion 0.5 mg/L.

Reagentët zëvendësues të disponueshëm

  • Nuk ka nevojë të blini një kit të ri kur reagentët kanë mbaruar. Kiti i reagentëve HI3831T-050  mund të porositet për të zëvendësuar reagentët e dhënë me kitin. Ky grup reagentësh vjen me 1 shishe pikatore (20mL) të reagentit të klorit 1, 1 shishe pikatore (15mL)  të reagentit të klorit 2 dhe 1 shishe pikatore (15mL)  të reagentit të klorit 3.

Rëndësia e përdorimit

Klorifikimi i furnizimeve me ujë dhe ujërave të ndotura përdoret kryesisht për të shkatërruar ose çaktivizuar mikroorganizmat që prodhojnë sëmundje. Klori shërben gjithashtu për të përmirësuar cilësinë e ujit të pijshëm, pasi reagon me amoniakun, hekurin, manganin, sulfidegt dhe disa substanca organike. Megjithatë, sasitë e larta të klorit do të prodhojnë efekte negative si formimi i komponimeve që janë potencialisht kancerogjene (p.sh. kloroform) ose të dëmshëm për jetën ujore (p.sh. kloraminat). Mbetet thelbësore të kontrollohet sasia e klorit të shtuar në mënyrë që të përmbushet qëllimi kryesor i dezinfektimit duke minimizuar gjithashtu çdo efekt negativ.

 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI3831T

Lloji i matjeve

kolorimetrike

Rritja më e vogël

0,5 mg/L (ppm)

Metoda

DPD

Numri i Testeve

50 mesatarisht.

Informacioni i porositjes

Kiti i testimit të klorit total HI3831T vjen me kubin për krahasimin e ngjyrave, 20 ml reagent klori 1, 15 ml reagent klori 2 dhe 15 ml reagent klori 3

Reagent

HI3831T-050

Interval i  përgjithshëm i klorit

0,0-2,5 mg/L (ppm)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara