SKU
HI38033

Kiti testues për fortësinë totale-HI38033

26,00 € 2.860,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 26,00 EUR (2.860,00 Lekë)

In stock

HI38033 është një kit testues për fortësinë totale, të cilën e mat si CaCO3  me tretësirën titulluese EDTA. HI38033 paketohet i kompletuar me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer rreth 100 teste.

  • Reagentë të përgatitur me cilësi maksimale
  • Të gjithë reagentët kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri
  • Titullimi manual me dëftues me ngjyrë

HI38033 është kit testues kimik i bazuar në titullimin që përcakton përqendrimin total të fortësisë brenda intervalit 0 deri në 30 kokrra për gallon (gpg). HI38033 është i pajisur me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer analizën.Kiti i testimit përmban mjaft reagentë për të kryer rreth 100 teste. Niveli i fortësisë si karbonat kalciumi (CaCO3) përcaktohet nga një titullim me EDTA (etilen-diaminë-acid tetraacetik).Tretësira rregullohet fillimisht në një pH me vlerë 10 duke përdorur një tretësirë buferike. Indikatori kelohet me jonet metalike si magnezi ose kalciumi për të formuar një kompleks me ngjyrë të kuqe. Ndërsa shtohet EDTA, jonet metalike kompleksohen me të. Pasi të jenë kompleksuar të gjithë jonet e lira metalike, EDTA e tepërt largon jonet metalike të kompleksuara me indikatorin për të formuar një tretësirë me ngjyrë blu. Ky ndryshim i ngjyrës nga e kuqja në blu është pika përfundimtare e titullimit.

Veçoritë:

Konfigurimi i plotë

  • Të gjitha materialet e kërkuara përfshihen me kompletin e kitit, të tilla si gota e mostrës, pipeta plastike dhe shishet e reagentëve.

Rezolucion i lartë

  • Leximet nga 0 deri në 30 gpg përcaktohen me rezolucion 1 gpg.

Reagentët zëvendësues të disponueshëm

  • Nuk ka nevojë të blini një kit të ri kur reagentët kanë mbaruar. Kompleti i reagentëve HI38033-100 mund të porositet për të zëvendësuar reagentët e dhënë me kitin. Ky grup reagentësh vjen me 1 shishe pikatore të solucionit buferik (30 mL), 1 shishe pikatore për dëftuesin Calmagite (10 mL) dhe 2 shishe me tretësirë ​​ EDTA HI38033-0  (75 mL). 

Specifikimet

Lloji metodës 

Titullues

Rritja më e vogël 

1 gpg 

Intervali

0-30 gpg 

Mesatar numri i testeve 

100 

Metoda 

EDTA 

Informacion* 

Testi i kiteve HI38033 vjen me 30 ml tretësirë ​​buferike, 10 ml dëftuesin Calmagite, 75 ml tretësirë  EDTA (2), gotë plastike 20 ml me kapak dhe 1 ml pipetë plastike. 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara