SKU
HI98308

Testues për Pastërtinë e Ujit HI98308

89,00 € 9.790,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 89,00 EUR (9.790,00 Lekë)

Out of stock

Testues HI98308 Pure Water është një testues rezistent dhe i saktë me madhësi xhepi që ofron lexime të shpejta dhe të sakta. Testues hi98308 Pure Water përmban elektrodat e grafitit për të reduktuar efektet polarizuese dhe një sondë të ekspozuar të temperaturës për përgjigje të shpejtë kur kompenson ndryshimet e temperaturës. Kalibrimi manual kryhet në një pikë të vetme.

  • Sensor temperature i ekspozuar
  • Low range EC (0.0 deri 99.9 μS/cm)
  • Kalibrimi manual në një pike të vetme

HI98308 përmban një elektrodë amperometrike grafiti që siguron përsëritshmëri më të mirë në matje pasi ato nuk oksidohen. Një matje amperometrike e KE-së bazohet në Ligjin e Omit, I = V/R, ku R varet nga distanca midis dy kunjave dhe sipërfaqes së tyre. Oksidimi ndryshon si distancën, ashtu edhe sipërfaqen, gjë që do të ndikojë në saktësinë. Kunjat e grafitit që nuk oksidojnë janë në gjendje të sigurojnë një sipërfaqe optimale për rezultate të sakta dhe të besueshme. Kur kalibrimi është i nevojshëm, thjesht zhyteni majën e elektrodës në tretësirën e kalibrim.

HI98308 realizon matje për të përcaktuar pastërtinë e ujit. Hi98308 Pure Water Test (PËT) u mundëson përdoruesve të kontrollojnë pastërtinë e ujit të distiluar ose të demineralizuar në mjedise laboratorike ose industriale. PËT është i përshtatshëm për fusha të tilla si lavanderi, pastrimi me avull, duke kontrolluar ujin e baterisë së makinës dhe të gjitha zonat ku përdoret ujë i distiluar, demineralizuar ose i pastër. Ky testues është i vendosur në kasa të qëndrueshme që ofron mbrojtje të shkëlqyer kundër mjediseve të ashpra industriale.

Përçueshmëria elektrolytike,  si EC, është një matje e bërë në të cilën ngarkesat elektrike në grimcat atomike lëvizin nën ndikimin e një ndryshimi potencial. Një jon është një grimcë e ngarkuar e pranishme në tretësirë ,formohen kur një kripë si kloruri i natriumit tretet në ujë për të formuar grimca që kanë ngarkesa elektrike. Kloruri i natriumit, ndahet në Na dhe Cl-. Ky është një përkufizim i thjeshtuar pasi matja ndikohet nga shumë gjëra të tilla si lloji i përbërjes jonike(s) të tretur në ujë; lëvizshmërinë e joneve, viskozitetin e tretësirës, temperaturën si dhe përqendrimin.+

Përçueshmëria elektrike, aftësia e një substance për të kryer një rrymë elektrike është reciproke e rezistencës elektrike. "Përçueshmëria" dhe "Rezistenca" varen nga dimensionet gjeometrike të substancës që matet.

Kjo është matja që ofron një sondë e standardizuar e EC-së në një matës përçueshmërie ose rezistence. Matjet e përçueshmërisë mund të përdoren për të siguruar matje specifike të industrisë ; TDS, Salinity dhe USP .Shumë nga matësit e Hanës sigurojnë këto matje gjithashtu.

Veçoritë shkurtimisht

Kalibrimi me një pikë

  • Kalibroni me tretësirë EC 84 μS/cm

Sonda e temperaturës së ekspozuar

  • Reagim i shpejtë ndaj ndryshimeve në temperaturën e mostrës

Kompensimi automatik i temperaturës (ATC)

  • Mostrat kompensohen automatikisht për variacionet e temperaturës

Elektroda e grafitit

  • Efekte polarizimi të reduktuara

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98308

Range EC

0.0 deri në 99.9 μS/cm

Rezolucioni EC

0.1 μS/cm

Saktësia EC

±2% F.S

Kalibrimi EC

manual, një pikë

Kompensimi i temperaturës EC/TDS

automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F) me ȕ=2%/°C tipike

Lloji i baterisë / jeta

1.5V (4) / rreth 250 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues

Dimensionet

175 x 41 x 23 mm (6.9 x 1.6 x 0.9'')

Pesha

95 g (3.4 oz.)

Informacione *

HI98308 (PWT) vjen së bashku me kapak mbrojtës, kaçavidë kalibrimi (vetëm HI98308), bateri dhe udhëzime.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara