SKU
HI98304

Testues për Konduktivitetin (0.00-20.00 mS/cm) DiST® 4 HI98304

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Hanna Instruments HI98304 DiST 4 është një testues i përçueshmërisë (EC) me rreze të lartë që mund të matet deri në 20.00 mS/cm duke e bërë atë ideal për një shumëllojshmëri aplikimesh duke përfshirë trajtimin e ujit, kullat ftohëse, bujqësinë duke përfshirë hidroponikën dhe përdorimin e përgjithshëm nw laborator. DiST 4 është një testues i fortë dhe i besueshëm me madhësi kompakte xhepi për përdorim në laborator ose terren. Ky matës modern me pamje është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik, i përshtatshëm në mënyrë të rehatshme në dorën tuaj. Ky testues i mban gjërat të thjeshtame dy butona; njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

 • LCD e madhe shumë-nivelëshe
 • Sonda e ekspozuar e temperaturës
 • Pwrdorim i thjeshtë me dy butona

Detaje

DiST 4 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe e cila shfaq  përçueshmërinë dhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e EC-së janë të shfaqura me rezolucion 0.01 mS/cm dhe me një saktësi prej ±2%. Gama e EC e HI98304 është nga 0.00 në 20.00 mS/cm. Një sensor i ekspozuar i temperaturës përshpejton matjen e temperaturës automatike të kompensuar matjet e përçueshmërisë. Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë shfaqet në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion. Leximet e përçueshmërisë kryhen nga një elektrodë amperometrike grafiti që i reziston oksidimit.Përdorimi i grafitit gjithashtu zvogëlon efektin e polarizimit të zakonshëm me testuesit amperometrik që përdorin dy kunja çeliku.Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit të dedikuar. Opsionet e instalimit përfshijnë kohën automatike të fikjes dhe njësinë e temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur matësin pas 8 minutave, 60 minutave ose mund të çaktivizohen.

 

 

LCD shumë-nivelëshe LCD e madhe shfaq EC, temperaturën,të dhenat e kalibrimit, nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

 

 Sonda e ekspozuar e temperatures

Matje te sakta dhe te shpejta.

 

 

 • Funksionimi me anë të dy butona Vetëm dy butona për operimin e matësve. Një për on/off dhe një për kalibrim.

  Veçoritë/Përfitimet:

  Projektim i hollë dhe ergonomik

  • Me cepa të rrumbullakosur dhe është vetëm 17 mm i trashë, HI98304 është i hollë dhe përshtatet në dorë ose në xhep.

  LCD e madhe shumë-nivelëshe

  • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtë si EC ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

  Funksionimin me dy butona

  • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

  Sensori i  temperaturës i ekspozuar

  • Sensori i ekspozuar i temperaturës lejon matjet e shpejta automatike të kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

  Sensor Grafiti

  • Zvogëlon efektet polarizuese dhe nuk oksidohet duke rezultuar në një lexim të besueshëm dhe të saktë.

  Kalibrim automatik

  • Kalibrimi automatik në 12.88 mS/cm me një shtypje të vetme të një butoni.

  Treguesi i stabilitetit

  • Një tregues i qëndrueshmërisë së etiketës së orës do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

  Fikje automatike

  • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni.

  Treguesi i ulët i baterisë

  • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

  Niveli i baterisë në Nisje

  • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi I jetës së baterisë.

Specifikime

Përçueshmëria

 

 

Range

0.00 do 20.00 mS/cm 

Rezolucioni

0.01 mS/cm 

Saktësia

±2% F.S. 

Temperatura 

 

Range

122.0°F 50.0°C / 32.0 

Rezolucioni

0.1°C / 0.1°F 

Saktësia

±0.5°C /±1°F 

Specifikime shtesë 

 

Kalibrimi

Automatik, 1 pikë 

Kompensimi i temperaturës 

automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F) 

Bateria 

pas 8 minutave, 60 minutave, invalid auto-off 

Mjedisi 

0 në 50°C (32 në 122°F); Rh max 100% 

Dimensionet 

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7") 

Pesha 

68 g (2.4 oz.) pa bateri 

Vjen së bashku

 

HI98304 vjen së bashku me 12.88 mS /cm tretësirën kalibruese (bustinë) (4), bateri CR2032, çertifikatë të cilësisë së instrumentit dhe manual instruksionesh

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara