SKU
HI98128

Testuesi i pH dhe matësi i temperaturës i papërshkueshëm nga uji pHep®5 - HI98128

128,00 € 14.080,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 128,00 EUR (14.080,00 Lekë)

In stock

HI98128 pHep ® 5 është një testues pH dhe temperature i avancuar, i papërshkueshëm nga uji me rezolucion 0.01 që e bën matjen të shpejtë dhe të lehtë. Ky testues i saktë i pH-it përmban rezolucion 0,01 me kalibrimin automatik me dy pika dhe kompensim të temperaturës në një pajisje të vetme portative sa xhepi. 

 • Dizajni kompakt dhe i papërshkueshëm nga uji përshtatet pikërisht në xhepin tuaj, në mënyrë që ta çoni kudo.
 • Elektroda e zëvendësueshme e pH zgjat jetën e testuesit tuaj të pH për vite.
 • Kalibrim automatik i pH deri në tre pika

PHep®4 është një testues pH i papërshkueshëm nga uji me një rezolucion pH 0,1 dhe një saktësi prej ±0,1 pH. Ka shumë veçori të avancuara që gjenden në instrumentet portative më të shtrenjta. Kalibrimi me një ose dy pika është automatike në dy grupe buferësh të përzgjedhur (4.01, 7.01 dhe 10.01 ose 4.01, 6.86 dhe 9.18). PHep®4 përmban gjithashtu një elektrodë të zëvendësueshme me një lidhës të rrumbullakët prej çeliku inoks. Ky dizajn i fishekut nuk ka kunja për t'u rreshtuar ose që mund të prishen. Elektroda zëvendësuese e pH-it HI73127 përmban gjithashtu një bashkues.

Veçoritë:

I papërshkueshëm nga uji

 • I projektuar për të notuar nëse bie aksidentalisht në një rezervuar

Intervali i zgjeruar i pH

 • Intervali i pH është nga -2.00 në 16.00 pH

Kompensimi automatik i temperaturës

 • Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë
 • Temperatura e shfaqur në °C ose °F së bashku me leximin e pH

Treguesi i stabilitetit

 • Testuesi i pH shfaq një etiketë ore që do të zhduket kur leximi të ketë arritur stabilitet

Butoni HOLD

 • Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve

BEPS (Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë)

 • Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë

Fikja automatike

 • Matësi fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim për të maksimizuar jetëgjatësinë e baterisë

 

Specifikimet

Emri i specifikimeve

Detaj

 

SKU

HI98128

 

Intervali i pH

-2.00 deri në 16.00 pH

 

Rezolucioni i pH

0.01 pH

 

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,05 pH

 

Kalibrimi i pH

automatike, në një, dy ose tre pika me dy grupe buferash standarde

 (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18)

 

Kompensimi i temperaturës pH

automatike

 

Intervali temperatura

-5,0 deri në 60,0°C / 23,0 deri në 140,0°F

 

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C / 0,1°F

 

Saktësia e temperaturës

±0,5°C /±1°F

 

Elektroda pH

Elektroda pH HI73127

 

Fikja automatike

fikur automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

 

Lloji / Jeta e baterisë

1,5 V (4) / përafërsisht. 300 orë përdorim të vazhdueshëm

 

Mjedisi

-5 deri në 50°C (23 deri në 122°F); RH maksimale 100%

 

Dimensionet

163 x 40 x 26 mm (6,4 x 1,6 x 1,0'')

 

Pesha

100 g (3,5 oz.)

 

Informacioni i porositjes

HI98128 furnizohet me: tretësirë ​​buferike HI70004 pH 4,01 bustinë 20 ml (2 copë), tretësirë ​​buferike HI70007 pH 7,01, bustina 20 ml (2 copë), tretësirë ​​pastruese pH HI7006 & ORP bustinë 20 ml (1 copë), HI70300N tretësirë ​​ruajtëse për elektroda pH & ORP bustinë 20 ml (1 copë), elektrodë HI73127 pH, HI73128 mjet për heqjen e elektrodës, bateri 1,5 V (4 copë), certifikatë cilësie instrumenti, & manual udhëzimi.

 

Garancia

1 vit

     

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara