SKU
FC2142

Matësi I pH të birrës HALO® - FC2142

310,00 € 34.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 310,00 EUR (34.100,00 Lekë)

In stock

PH metri ynë HALO® Wireless ka një trup qelqi të rimbushëm dhe një llambë sensori sferike të qelqtë të krijuar për përdorim të përditshëm laboratorik. Ky matës është projektuar për prodhuesit e birrës. Elektroda e ndërtuar përmban një trup titani, majë xhami të sheshtë dhe nyjëzim të rinovueshëm pëlhure duke e bërë atë ideal për matjen e pH  gjatë procesit të bërjes së birrës. Të gjitha leximet transmetohen drejtpërdrejt në pajisjen tuaj Apple ose Android.

  • Bëni matjet e pH-së dhe temperaturës në laborator duke përdorur telefonin ose tabletin tuaj inteligjent.
  • Lidhuni me lehtësi me aplikacionin Hanna Lab me shtypjen e një butoni nëpërmjet teknologjisë Bluetooth®.
  • Fantastike për çdo fabrikë birre, kuzhine ose laboratori ushqimi.

fc2141-halo-top-bluetooth

Matësi i pH HALO® Wireless përfshin teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn të përdorimit të përgjithshëm. Ka disa veçori që e bëjnë atë ideal për matjen e pH.

Majë qelqi e sheshtë

Maja e sheshtë e qelqit është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon mbetjet e ngurta në mostra që të grumbullohen. Sensori i temperaturës i ndërtuar siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

Nyja e rrobës

FC2142 përmban një nyjë prej lecke ose fibër që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyjë qeramike standarde. Kjo është e dobishme kur mat pH e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të ngurtave.

Trupi i titanit

Trupi i titanit ofron një qëndrueshmëri më të madhe që është ideale për mjedise të vështira.

 

Hanna Instruments - Halo pH probe with Bluetooth Smart Technology

Të dhëna në kohë reale

Shfaqja e pH dhe temperaturës përditësohen çdo sekondë. Leximet ruhen automatikisht në një skedar historik çdo orë, i kufizuar vetëm nga memoria e disponueshme në pajisje.

Fluid, Grafikim Dinamik

Matjet mund të shfaqen të vetme në ekran, me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Grafiku mund të rrafshohet dhe zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom për shikim të përmirësuar.

GLP (Praktikë e mirë laboratorike)

Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual, kompensimin dhe pjerrësinë mesatare, së bashku me tamponët e kalibruar, vlerat e mV, temperaturës dhe pjerrësisë për cdo buffer.

halo-lab-app-use-in-lab

Alarmet për nevojën për kalibrim dhe alarmet për matjet

Aplikacioni Hanna Lab ju paralajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim ose nëse një prag matje tejkalohet.

Regjistro dhe ndaj të dhënat

Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matje. Të dhënat ndahen lehtësisht me email në formatin CSV.

Ndihmë dhe udhëzime

Modaliteti demonstrues ju ndihmon të eksploroni veçoritë e aplikacionit Hanna Lab. Informacioni i përgjithshëm i aplikacionit, informacioni HALO, tutoriali pH, tutoriali i mirëmbajtjes dhe informacioni i kontaktit janë në dispozicion për t’ju ardhur në ndihmë.

 

Karakteristikat e HALO/Benefitet

HalO® Wireless General Use pH Meter inkorporon teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn të përgjithshëm të përdorimit. Ka disa karakteristika që e bëjnë atë ideal për matjen e pH.

Deri në pesë pika pH kalibrim me shtatë bufera standard pH në dispozicion.

Alarmi i kalibrimi

  • Të lajmëron kur HALO ka nevojë për kalibërim
  • Buferi i përshtatshëm i kalibrimit, i paracaktuar për elektrodat specifike të Halo pH

Të dhëna në kohë reale

  • Shfaq pH dhe temperaturën e përditësuar çdo sekondë

Praktikë themelore laboratorike e mirë (GLP)

  • Shfaq datën dhe orën e kalibrimi aktual së bashku me pjerrtësinë offset dhe pjerrtësinë mesatare

GLP e plotë

  • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimi aktual, offset dhe pjerrësinë mesatare së bashku me buferat, vlerat mV, temperaturës

Grafikë fluidë dhe dinamikë

  • Matja mund të shfaqet me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Akset grafike mund të zgjerohen duke përdorur teknologjinë pinch-to-zoom për shikimin e zgjeruar

Alarme matëse

  • Ju njofton nëse pragu i matjes është tejkaluar

 

Përshtatet me:

HALO është në përputhje me pajisjet e mëposhtme:

Android
Compatible me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth Smart Technology (Bluetooth 4.0) dhe duke drejtuar Android 4.3 ose më vonë.

iOS
iPad (3rd gjenerata ose më e re)
iPhone (4S ose më i ri)
iPod Touch (5th brezi ose më i ri)

HI2202 edgeblu Meter

 

Specifikimet

SKU

FC2142

Referim

dyfish, Ag/AgCl

Nyja / Norma e Rrjedhjes

pëlhurë

Elektroliti

xhel

Rezolucioni

pH: 0 deri 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) - GP

Maja/ forma

i sheshtë

Diametri

12,7 mm (titan)

Gjatësia e trupit

120 mm / 183 mm

Sensori I temperaturës

Po.

Materiali i trupit

titan

Përdorimi i rekomanduar

birrë

Lidhja

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33')

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara