SKU
FC2022

HALO® Matës pH FoodCare - FC2022

265,00 € 29.150,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 265,00 EUR (29.150,00 Lekë)

In stock

Masni me lehtësi pH-in në produktet ushqimore, duke përfshirë qumështin, brumin, mishin e bluar dhe mostrat e tjera të ushqimore gjysmë të ngurta me matësin tonë të pH me Wireless FC2022. I projektuar për të testuar nivelet e pH-it së ushqimit, ky matës i pH me valë ka një kryqëzim të hapur për t'i rezistuar bllokimit dhe trupin e lehtë për t'u pastruar dhe majë konike. Të gjitha leximet transmetohen drejtpërdrejt në pajisjen tuaj Apple ose Android ose te edge®blu.

 

 • Bëni matjet e pH-it dhe temperaturës në laborator duke përdorur telefonin ose tabletin tuaj inteligjent.
 • Sistemi inteligjent i HALO ju tregon kur elektroda juaj ka nevojë për pastrim ose kalibrim.
 • E shkëlqyeshme për çdo kuzhinë ose laborator ushqimor.

 

FC2022 HALO® Wireless Foodcare pH metër inkorporon teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn specifik për të testuar nivelet e pH të ushqimit. Ka disa veçori që e bëjnë atë ideal për matjen e pH të produkteve ushqimore.

Xhami me temperaturë të ulët

Xhami me temperaturë të ulët (LT) jep rezultate të sakta dhe në temperatura të ulëta. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta.

Sensori i integruar i temperatures

FC2022 përmban një sensor të integruar të temperaturës për matjen dhe kompensimin e temperaturës.

Open junction

Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhelo (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexim të qëndrueshëm.

 

Të dhëna në kohë reale

Shfaqja e pH dhe temperaturës përditësohen çdo sekondë. Leximet ruhen automatikisht në një skedar për çdo orë.

Fluid, Grafikim Dinamik

Matjet mund të shfaqen të vetme në ekran, me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Grafiku mund të zvogëlohet dhe zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom.

GLP (Praktika e mirë laboratorike)

Shfaq datën dhe orën e kalibrimit aktual, kompensimin, së bashku me buferat kalibrues, vlerat mV dhe temperaturën.

 

 

Alarmet e kujtesës dhe kalibrimit

 

Aplikacioni Hanna Lab ju paralajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim ose nëse një prag matje tejkalohet.

Regjistro dhe ndaj të dhëna

Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matjet. Të dhënat ndahen lehtësisht me email në formatin .CSV.

Ndihmë dhe udhëzime

Modaliteti demonstrues ju ndihmon të eksploroni veçoritë e aplikacionit Hanna Lab. Informacioni i përgjithshëm i aplikacionit, informacioni HALO, tutoriali pH, tutoriali i mirëmbajtjes dhe informacioni i kontaktit janë në dispozicion për t’ju ndihmuar.

 

HALO ®  Veçoritë/Përfitimet

 

Lidhet me aplikacionin Hanna Lab me një pajisje Apple ose Android nëpërmjet Teknologjisë  Bluetooth (Bluetooth 4.0)

Kalibrim i pH deri në pesë pika me shtatë bufera standarde të pH-së në dispozicion

 • Ju njofton kur HALO ka nevojë për kalibrim
 • Set me tretësira buferike kalibruese  të përshtatshme për elektroda specifike të aplikimit Halo

Të dhëna në kohë reale

 • Shfaq pH dhe temperaturën e përditësuar çdo sekondë

Praktika bazë e mirë laboratorike (GLP)

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual së bashku me kompensimin dhe pjerrësinë mesatare

GLP e plotë

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual, kompensimin dhe pjerrësinë mesatare së bashku me buferta kalibrues, vlerat mV, temperaturën dhe pjerrësinë midis çdo buferi

Paraqitja grafike

 • Matja mund të shfaqet me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Boshtet e grafikut mund të zmadhohen duke përdorur teknologjinë pinch-to-zoom për shikim të përmirësuar

Alarmet matëse

 • Ju paralajmëron nëse pragu i matjes tejkalohet

Etiketimi i mostrës me një buton

 • Shtypja e ikonës në aplikacionin Hanna Lab ose butonit në HALO do të etiketojë të dhënat e mostrës për referencë të lehtë

Regjistrimi i të dhënave me shënime të personalizuara

 • Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matjet
 • Të dhënat ruhen automatikisht çdo orë

Katër mënyra për të ruajtur dhe shkëmbyer të dhëna:

 • Të gjitha të dhënat që nga ruajtja e fundit automatike
 • Vetëm shënime
 • Të gjitha të dhënat brenda një intervali kohor
 • Shënime vetëm brenda një intervali kohor
 • Ndani të dhënat me email në formatin CSV

Ndihmë dhe udhëzime:

 • Modaliteti demonstrues për të ndihmuar në eksplorimin e veçorive të aplikacionit Hanna Lab
 • Informacione të përgjithshme të aplikacionit
 • Informacione të përgjithshme HALO
 • tutorial pH
 • Tutorial i mirëmbajtjes
 • Informacioni i kontaktit

Përputhshmëria:

HALO ®  është i pajtueshëm me pajisjet e mëposhtme:

Android

E përputhshme me shumicën e pajisjeve të pajisura me teknologjinë inteligjente Bluetooth (Bluetooth 4.0) dhe me Android 4.3 ose version më të ri.

iOS

iPad (gjenerata e tretë ose më e re) iPhone (4S ose më e re) iPod Touch (gjenerata e 5-të ose më e re)

Specifikime

Intervali i matjeve

pH: 0 deri në 12

Elektroda referuese

 Ag/AgCl

Junction Type/Shpejtësia e rrjedhjes

E hapur

Lloji i elektrolitit

viskoline

Materiali i trupit

PVDF

Lloji / struktura

konike (6 x 10 mm)

Kunja lidhëse

jo

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali I funksionimit të temperaturës

0 deri në 60°C (32 deri në 140°F)

Gjatësia e trupit/Gjatësia e përgjithshme

70 mm / 134 mm

Sensor temperature

po

Diametri i jashtëm

6 mm

Lloji i lidhësit

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), rreze 10 m (33').

Lloji/Jetëgjatësia e baterisë

CR2032 Jon litium 3V / afërsisht 500 orë

Përforcues

po

Përdorimi i rekomanduar

bulmet, mish, qumësht, ushqime gjysmë të ngurta, kos

Shënime

Mjedisi: 0,0 deri në 50,0°C (32,0 deri në 122,0°F), moduli elektronik nuk është i

 papërshkueshëm nga uji

Intervali

-2.000 deri në 16.000 pH / ±800 mV / -20.0 deri në 120.0 ºC *

(do të reduktohet në kufijtë aktual të sondës/sensorit)

Rezolucioni

0,1, 0,01, 0,001 pH / 1, 0,1 mV

Saktësia (@25ºC/77ºF)

±0,005 pH / ±0,3 mV

Pikat e Kalibrimit

Deri në pesë pikë me shtatë bufera standarde

Buferët e kalibrimit

1,68, 4,01, 6,86, 7,01, 9,18, 10,01, 12,45 pH

Kompensimi i temperaturës

Automatik nga -5,0 në 100,0 ºC / 23,0 në 212,0 ºF *

(do të reduktohet në kufijtë aktual të sondës/sensorit)

Përputhshmëria/Kërkesat e Sistemit

Android: E përputhshme me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth Smart Technology

(Bluetooth 4.0) dhe me Android 4.3 ose version më të ri. 

iOS: E pajtueshme me iPad (gjenerata e tretë ose më e re), iPhone (4S ose më e re),

iPod Touch (gjenerata e 5-të ose më e re)

Aplikacioni

Aplikacioni Hanna Lab ofrohet falas nga Play Store ose App Store

Informacion*

FC2022 (HALO) paketohet me tretësirën ​​ruajtëse, tretësirë ​​pastrimi, tretësirë ​​buferike pH 7.01,

 tretësirë ​​buferike pH 4.01, bateri, certifikatë cilësie dhe fletë udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara