SKU
HI10532

HALO® Matës pH me Wireless për Ushqimet - HI10532

299,00 € 32.890,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 299,00 EUR (32.890,00 Lekë)

In stock

pH metri ynë me Wireless HALO ®  për ushqimet ka një bashkim të trefishtë qeramike në qelizën e jashtme të referencës, sensorin e integruar të temperaturës dhe majën konike të sensorit të pH, duke e bërë atë ideal për matjet e pH në mostrat e ushqimit gjysmë të ngurtë. Të gjitha leximet transmetohen drejtpërdrejt në pajisjen tuaj Apple ose Android ose te edge ® blu.

 • Bëni matjet e pH-it dhe temperaturës në laborator duke përdorur telefonin ose tabletin tuaj.
 • Lidhuni lehtësisht me aplikacionin Hanna Lab me shtypjen e një butoni nëpërmjet teknologjisë  Bluetooth.
 • Gruponi të dhënat tuaja sipas kohës ose shënimeve. Dërgojeni me email për ruajtje ose ndajeni me miqtë ose kolegët.

 

pH metri me Wireless HALO ® për ushqim përfshin teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn specifik për aplikacionin. Ka disa veçori që e bëjnë atë ideal për matjen e pH të produkteve ushqimore.

Xhami me temperaturë të ulët

Xhami me temperaturë të ulët (LT) jep rezultate shumë të sakta dhe në temperatura të ulëta.

Kryqëzim i trefishtë prej qeramike

Lidhja e trefishtë prej qeramike lejon një shpejtësi më të lartë të rrjedhjes së elektrolitit nga qeliza e referencës në kampionin e matjes. 

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione. HI10532 është ideal për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore.

 

Të dhëna në kohë reale

Shfaqja e pH dhe temperaturës përditësohen çdo sekondë. Leximet ruhen automatikisht në një skedar për çdo orë.

Fluid, Grafikim Dinamik

Matjet mund të shfaqen të vetme në ekran, me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Grafiku mund të zvogëlohet dhe zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom.

GLP (Praktika e mirë laboratorike)

Shfaq datën dhe orën e kalibrimit aktual, kompensimin, së bashku me buferat kalibrues, vlerat mV dhe temperaturën.

Alarmet e kujtesës dhe kalibrimit

Aplikacioni Hanna Lab ju paralajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim ose nëse një prag matje tejkalohet.

Regjistro dhe ndaj të dhënat

Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matjet. Të dhënat ndahen lehtësisht me email në formatin .CSV.

Ndihmë dhe udhëzime

Modaliteti demonstrues ju ndihmon të eksploroni veçoritë e aplikacionit Hanna Lab. Informacioni i përgjithshëm i aplikacionit, informacioni HALO, tutoriali pH, tutoriali i mirëmbajtjes dhe informacioni i kontaktit janë në dispozicion për t’ju ndihmuar.

 

HALO ®  Veçoritë/Përfitimet

 

Lidhet me aplikacionin Hanna Lab me një pajisje Apple ose Android nëpërmjet Teknologjisë  Bluetooth (Bluetooth 4.0)

Kalibrim i pH deri në pesë pika me shtatë bufera standarde të pH-së në dispozicion

 • Ju njofton kur HALO ka nevojë për kalibrim
 • Set me tretësira buferike kalibruese  të përshtatshme për elektroda specifike të aplikimit Halo

Të dhëna në kohë reale

 • Shfaq pH dhe temperaturën e përditësuar çdo sekondë

Praktika bazë e mirë laboratorike (GLP)

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual së bashku me kompensimin dhe pjerrësinë mesatare

GLP e plotë

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual, kompensimin dhe pjerrësinë mesatare së bashku me buferta kalibrues, vlerat mV, temperaturën dhe pjerrësinë midis çdo buferi

Paraqitja grafike

 • Matja mund të shfaqet me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Boshtet e grafikut mund të zmadhohen duke përdorur teknologjinë pinch-to-zoom për shikim të përmirësuar

Alarmet matëse

 • Ju paralajmëron nëse pragu i matjes tejkalohet

Etiketimi i mostrës me një buton

 • Shtypja e ikonës në aplikacionin Hanna Lab ose butonit në HALO do të etiketojë të dhënat e mostrës për referencë të lehtë

Regjistrimi i të dhënave me shënime të personalizuara

 • Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matjet
 • Të dhënat ruhen automatikisht çdo orë

Katër mënyra për të ruajtur dhe shkëmbyer të dhëna:

 • Të gjitha të dhënat që nga ruajtja e fundit automatike
 • Vetëm shënime
 • Të gjitha të dhënat brenda një intervali kohor
 • Shënime vetëm brenda një intervali kohor
 • Ndani të dhënat me email në formatin CSV

Ndihmë dhe udhëzime:

 • Modaliteti demonstrues për të ndihmuar në eksplorimin e veçorive të aplikacionit Hanna Lab
 • Informacione të përgjithshme të aplikacionit
 • Informacione të përgjithshme HALO
 • tutorial pH
 • Tutorial i mirëmbajtjes
 • Informacioni i kontaktit

Përputhshmëria:

HALO është i pajtueshëm me pajisjet e mëposhtme:

Android
Përputhet me shumicën e pajisjeve të pajisura me teknologjinë inteligjente Bluetooth (Bluetooth 4.0) dhe me Android 4.3 ose më të ri.

iOS
iPad ( gjenerata e  tretë ose më e re)
iPhone (4S ose më e re)
iPod Touch (gjenerata e 5  ose më e re)

HI2202 Edge Meter


Specifikime

Elektroda referuese

 Ag/AgCl

Lloji i kryqëzimit/Shpejtësia e rrjedhjes

qeramikë e trefishtë / 40 deri në 50 μL/h

Lloji i elektrolitit

rimbushës

Rimbushni Elektrolitin

3,5 M KCl

Materiali i trupit

Prej xhami

Lloji i xhamit

Me temperaturë të ulët (LT)

Lloji / struktura

konike

Intervali optimal i pH

0 deri në 12 pH (rezolucion i shfaqur nga pajisja e përzgjedhur deri në 0,001

 pH)

Intervali i funksionimit të temperaturës

-5 deri në 70°C (23 deri në 158°F)

Gjatësia e trupit/Gjatësia e përgjithshme

120 mm / 195 mm

Sensori temperaturës

I ndërtuar

Diametri i jashtëm

12 mm

Lloji i lidhësit

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), rreze 10 m (33').

Lloji/Jetëgjatësia e baterisë

CR2032 Jon litium 3V / afërsisht 500 orë

Përdorimi i rekomanduar

Elektroda pH/temperaturë e krijuar për emulsione, produkte gjysëm të ngurta,

 kremra dhe mostra me përcjellshmëri të ulët

Gama

-2.000 deri në 16.000 pH
±800 mV
-20.0 deri në 120.0 ºC *(do të reduktohet në kufijtë aktual të sondës/sensorit)

Rezolucioni

0,1, 0,01, 0,001 pH
1, 0,1 mV
0,1 ºC

Saktësia (@25ºC/77ºF)

±0,005 pH
±0,3 mV

Pikat e Kalibrimit

deri në pesë pikë me shtatë bufera standarde

Buferët e kalibrimit

1,68, 4,01, 6,86, 7,01, 9,18, 10,01, 12,45 pH

Kompensimi i temperaturës

automatike nga -5,0 në 100,0 ºC / 23,0 në 212,0 ºF *

 (do të reduktohet në kufijtë aktual të sondës/sensorit)

Përputhshmëria/Kërkesat e Sistemit

Android: E përputhshme me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth

Smart Technology (Bluetooth 4.0) dhe me Android 4.3 ose version më të ri. 

iOS: E pajtueshme me iPad (gjenerata e tretë ose më e re),

iPhone (4S ose më e re), iPod Touch (gjenerata e 5-të ose më e re)

Aplikacioni

Aplikacioni Hanna Lab disponohet falas nga Google Play Store ose Apple

App Store

Informacion*

HI10532 ofrohet me një bustinë buferike HI70004 pH 4,01 (20 ml x 2),

 HI70007 pH 7,01 bustinë buferike (20 ml x 2), HI700601 bustina e

 tretësirës për pastrimin e elektrodës (2), HI70300 solucion mbushës

 shishe HI70300 ml2 (30 ml) Shishe 30 ml), pipetë rimbushëse,

bateri litium-jonCR2032 3V, manual udhëzimi dhe certifikatë e testimit të

cilësisë së elektrodës.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara