SKU
HI12922

PH METËR WIRELESS PËR TOKËS , HALO® - HI12922

298,00 € 32.780,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 298,00 EUR (32.780,00 Lekë)

In stock

HI12922 HALO është një elektrodë pH inovative, specifike për aplikimin e saj, me teknologjinë Bluetooth® Smart që lejon përdorimin e një pajisjeje inteligjente të pajtueshme Apple ose Android për t'u përdorur si matës pH. Kjo elektrodë është projektuar për kultivuesit e bujqësisë, hidroponikës dhe serave që duhet të monitorojnë pH-në e tokës dhe të mjediseve të pandotura në mënyrë që të optimizojnë rritjen e bimëve.

 

  • Llambë konike Depërtim i lehtë në trupa të ngurtë dhe gjysmë të ngurtë
  • Ndarje e trefishtë qeramike ,përgjigje të shpejtë dhe e qëndrueshme
  • Rimbushja lejon mbushjen e qelizës referuese me tretësirë mbushëse elektrolite
  • Sensori i integruar i temperaturës ,Matjet e kompensimit të temperaturës me saktësi të lartë

 

Llambë konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin e lehtë të sensorit në trupa të ngurtë dhe gjysmë të ngurtë të tillë si toka.

Junction e trefishtë qeramike

HI12922 i rimbushshëm ka tre nyje qeramike në junction. Të gjitha elektrodat e pH kanë një kryqëzim referimi që siguron vazhdimësi midis telit të brendshëm të referencës dhe kampionit. Përdorimi i një dizajni të kryqëzimit të trefishtë qeramik lejon një shkallë më të lartë rrjedhjeje të solucionit mbushës, i cili ndihmon në sigurimin e një reagimi të shpejtë dhe të qëndrueshëm në tokë të lagur.

 

 

Rimbushëse

HI12922 është një elektrodë pH e rimbushshme. Tretësira mbushëse nga brenda do të shpërndahet nëpër nyjet qeramike ndërsa përdoret dhe kur ruhet në tretësirë ruajtëse. Tretësira e mbushjes së elektrolitit duhet të shtohet në sondë kur niveli bie më shumë se 1 cm (1/2”) nga vrima e mbushjes, në mënyrë që të ruhet një shpejtësi e mirë rrjedhjeje e qëndrueshme duke pasur presion adekuat (opsionale).

Sensori i integruar i temperaturës

HI12922 ka një sensor të temperaturës termistor të integruar në majën e elektrodës pH. Një sensor i temperaturës i bazuar në termistor siguron një temperaturë të lartë të saktësisë ndërsa të qenit në majë të elektrodës lejon një matje të shpejtë të kompensimit të temperaturës.

 

Specifikimet

Lloji i qelizave të referimit

Ag/AgCl

Lloji i junction

qeramike, trefishtë

Lloji i elektrolitit

3.5M KCl

Materiali i trupit

Qelq

Lloji i qelqit

Temperatura e ulët (LT)

Tipi / forma

konik (12 x 12 mm)

Gama optimum e pH

0 deri 12 pH

Gama e funksionimit të temperaturës

-5 deri në 70°C (23 deri 158°F)

Gjatësia e trupit/Gjatësia e përgjithshme

120 mm / 195 mm

Sensor I temperatures

i ndertuar

Lloji i lidhjes

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33')

Lloji/Jetëgjatësia e baterisë

CR2032 3V litium jon / afërsisht 500 orë

Amplifikator

Po.

Përdorimi i rekomanduar

Dheu

Gama

-2.000 deri në 16.000 pH ±800 mV -20.0 deri në 120.0 ºC *(do të reduktohet në limitet aktuale të sondës/sensorit)

Rezolucioni

0.1, 0.01, 0.001 pH 1, 0.1 mV 0.1 ºC

Saktësia (@25ºC/77ºF)

±0.005 pH ±0.3 mV

Pikat e kalibrimit

deri në pesë pikë me shtatë tamponë standardë

Tampon kalibrimi

1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45 pH

Kompensimi i temperaturës

automatike nga -5.0 në 100.0ºC / 23.0 deri në 212.0 ºF *(do të reduktohet në kufijtë aktualë të sondës/sensorit)

Përshtatja/Kërkesat e Sistemit

Android: Compatible me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth Smart Technology (Bluetooth 4.0) dhe drejtimin e Android 4.3 ose më vonë. iOS: Compatible me iPad (gjenerata e 3-të ose më e re), iPhone (4S ose më i ri), iPod Touch (gjenerata e 5-të ose më e re)

Shkarko app

Aplikacioni Hanna Lab është i disponueshëm falas nga Play Store ose App Store

Informacione*

HI12922 (HALO) është i furnizuar me “auger”, tretësirën e ruajtjes, tretësirën e pastrimit, trëtësirë tampone pH 7.01, tretësirë tampone pH 4.01, tretësira e mbushjes, bateria, çertifikata e cilësisë, dhe fletë instruksione. Smartphone dhe tablet nuk janë përfshirë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara