SKU
FC2133

Elektroda e pH FoodCare për kosin (përdoret me HI99164) - FC2133

254,00 € 27.940,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 254,00 EUR (27.940,00 Lekë)

In stock

FC2133 është një elektrodë e specializuar e pH për kosin që ofron veçori të shumta që përmirësojnë testimin për prodhuesit e kosit, e krijuar për t'u përdorur me matësin e FoodCare HI98164. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuar me temperaturë pa pasur nevojë për një sondë të veçantë të temperaturës. Kontakti ndërmjet sipërfaqes së madhe të llambës dhe mostrë së kosit siguron një kalibrim dhe matje të qëndrueshme.

  • Trupi i qelqit është i lehtë për t'u pastruar.
  • Dizajni i kryqëzimit të hapur i reziston bllokimit nga lëndët e ngurta me bazë kosi.
  • Projektuar për matjen e pH në kos me matësin HI98164.

Detaje:

Elektroda e pH e përforcuar FC2133 është një sondë e specializuar që ofron karakteristika të shumta që përmirësojnë testimin e pH për prodhuesit e kosit. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuara me temperaturë pa pasur nevojën për një sondë të veçantë të temperaturës. Llamba konike e sensorit të sondës siguron kalibrim dhe matje të qëndrueshme në gjysëm të ngurta dhe emulsione si kosi. Një pjesë integrale e çdo elektrode pH është kryqëzimi i referencës. Kryqëzimi i referencës është një pjesë e elektrodës që lejon rrjedhjen e joneve të vendosura në qelizën e referencës në kampionin që testohet. Është jetike që kjo rrjedhë të ndodhë për të përfunduar një qark elektrik, i cili përfundimisht përcakton vlerën e pH. Çdo bllokim i kryqëzimit do të parandalojë përfundimin e qarkut, duke rezultuar në lexime që janë të çrregullta ose që lëvizin vazhdimisht. Bllokimi i kryqëzimit të referencës është një sfidë e zakonshme me të cilën përballen prodhuesit e kosit pasi lëndët e ngurta dhe proteinat e qumështit mund të mbeten lehtësisht mbi elektrodë. Dizajni i kryqëzimit të hapur të FC2133 përdor një elektrolit viskolen që është në kontakt të drejtpërdrejtë me kampionin e kosit. 

Trup prej qelqi

Trupi i qelqit i FC2133 është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik, duke lejuar një përgjigje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme kur merren matje të pH në mostrat që nuk janë në temperaturën e ambientit.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysëm të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në mostra të tilla si kosi.

Open junction

Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexim të qëndrueshëm.

Sensori i integruar i temperatures

Gabimet në kalibrim dhe matje eliminohen me kompensimin automatik të temperaturës të ofruar nga sensori i integruar i temperaturës.

Specifikimet

Specifikime:

Detaje

SKU

FC2133

Përshkrim

sonda pH/temperaturë e para-amplifikuar

Referenca

E dyfishtë

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura

konike (6 x 10 mm)

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

xham

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

kos

Lidhje

Lidhja e shpejtë DIN*

Shënim i veçantë

* Rekomandohet për përdorim me matësat pH HI98164 dhe HI99164

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara